Mesorad d.d. | O nama
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,page-parent,qode-quick-links-1.0,ajax_leftright,page_not_loaded,,qode_popup_menu_push_text_right,qode-theme-ver-11.0,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

O nama

MESORAD – Tradicija iz srca Slavonije

Tvrtka Meso-rad d.d., osnovana je 2007. godine s osnovnom djelatnošću proizvodnje mesa i mesnih prerađevina. Tvrtka je smještena u Ceriću pored Vinkovaca, gdje se obavlja sva proizvodnja u suvremenom proizvodnom pogonu.

Strateške odrednice našeg poslovanja temelje se na spoju višestoljetne tradicije, te ljubomorno čuvanih obiteljskih receptura sa suvremenom tehnologijom i modernim standardima proizvodnje. Prije svega, fokusirani smo na vrhunsku kvalitetu proizvoda u težnji da izgradimo proizvode koji će biti prepoznat kako u cijeloj Hrvatskoj, tako i izvan granica naše zemlje.

Čvarak – Dragulj Hrvatske Gastronomije

Kako bilo da bilo, čvarak se polako ali sigurno vraća na zasluženi tron, a njegovom Slavonskom prijestolnicom može se nazvati Cerić. Baš poput svinjske masti, čvarci su dio Hrvatske kulinarske tradicije. Naše su bake i djedovi redovito uživali u ovoj poslastici, no kraj prošlog stoljeća čvarcima je donijelo vrijeme “progona”.

Progon je gotovo istisnuo čvarke s naših stolova zbog čega i danas ispaštamo s malom ponudom pravih tradicionalnih čvaraka i njihovom visokom cijenom. Danas znamo da su masti važan dio pravilne prehrane, a čvarci pravi dragulj naše gastronomije.

Obratite nam se ukoliko ste zainteresirani za suradnju

Call Now Button